Mazda va dezvălui un model electric la Salonul Auto de la Tokyo de luna viitoare

Mazda va dezvălui un model complet electric la Salonul Auto de la Tokyo de luna viitoare.

Mazda va dezvălui un model electric la Salonul Auto de la Tokyo de luna viitoare Mazda va dezvălui un model electric la Salonul Auto de la Tokyo de luna viitoare

Mazda va dezvălui un model complet electric la Salonul Auto de la Tokyo de luna viitoare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Mazda, Yoshikazu Nagai, la Tokyo vor fi prezente o serie de prototipuri electrice, unele dintre ele fiind disponibile şi pentru test drive, iar asta înseamnă că acestea vor fi funcţionale. Prototipurile vor folosi noua arhitectură a crossover-ului compact CX-30. Cu toate acestea, Nagai a confirmat că vehiculul va fi un „model nou” şi nu doar un CX-30 electrificat.

Există speculaţii cum că modelul electric va avea un pachet de baterii de 35,5 kWh şi un singur motor electric care va produice 142 CP şi un cuplu de 264 Nm. Capacitatea bateriei ne face să credem că va avea o autonomie de 241 km, aproximativ la egalitate cu noul Mini Cooper SE.

Citeşte şi

S-a aprins în bord martorul Check Engine? Află cât de bine e să conduci cu el aprins, şi cum poţi să-l stingi - VIDEO

Nokian a lansat în Austria noile anvelope SUV Powerproof şi SUV Wetproof

Maşină a MAI, filmată când depăşea pe linie continuă, într-o curbă fără vizibilitate - VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.