Mini - Rechemare în service

Mini se vede nevoit să recheme în service câteva sute de exemplare cu discuri de frână necorespunzătoare.

Mini - Rechemare în service Mini - Rechemare în service

Tăticul BMW a chemat deja în service 560 de modele 2009 Mini şi Mini Cluban John Cooper Works echipate cu discuri de frână prea mici. Potrivit NHTSA, sub condiţii intense de frânare, capacitatea de a opri maşina în timpul necesar se reduce mult peste limita admisă.

Service-urile vor verifica discurile şi placuţele de frână cu atenţie, urmând să le înlocuiască daca este necesar fară nici un ban plătit din partea proprietarului. Primele maşini vor ajunge în service încă din luna aceasta.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.