Nissan Pulsar Nismo: băiatul rău de la standul Nissan la Paris 2014

Poate vi s-a părut că designul noului Nissan Pulsar nu este destul de agresiv pentru gusturile voastre, aşa că Nissan s-a gândit la toate şi a dezvăluit varianta dopată a compactei: Pulsar Nismo.

Nissan Pulsar Nismo: băiatul rău de la standul Nissan la Paris 2014 Nissan Pulsar Nismo: băiatul rău de la standul Nissan la Paris 2014

Ar fi destul de greu să încerc o descriere a versiunii Nissan Pulsar Nismo în condiţiile în care imaginile din galeria foto vorbesc cel mai bine despre felul în care arată deghizarea Nismo a noului Pulsar, prezentată la Salonul Auto de la Paris 2014.

Pulsar Nismo e cu siguranţă acel membru al familie care face parte dintr-o gaşcă, la fel cum se întâmplă şi cu Juke Nismo, 370Z Nismo şi GT-R Nismo.

În fine, interiorul este, cum era şi normal, acelaşi ca cel disponibil pe versiunea standard Nissan Pulsar, însă divizia Nismo şi-a lăsat amprenta prin inserţia unor elemente din fibră de carbon pe bord şi pe portiere, în timp ce scaunele sport au fost îmbrăcate în Alcantara.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.