Peugeot 2008, primele imagini şi informaţii oficiale

Am văzut conceptul 2008 la Paris, am văzut şi primele imagini cu SUV-ul francezilor, iar acum a venit momentul să vă prezentăm primele imagini şi informaţii oficiale cu Peugeot 2008, programat pentru lansarea oficială la Geneva.

Hotărât să se bată cu rivalii Opel Mokka şi Nissan Juke, SUV-ul de buzunar al francezilor de la Peugeot vine la Salonul Auto Geneva 2013 ca materializare a conceptului 2008 prezentat la Paris anul trecut precedeat de un set de imagini oficiale la începutul anului.

De data aceasta, cei de la Peugeot au fost darnici şi ne pun la dispoziţie un set complet de imagini, videoclipuri de prezentare şi informaţii oficiale pentru modelul 2008. Bazat pe platforma hatckback-ului 208, SUV-ul a primit o mică doză de steroizi ca să devină mai masiv şă să-şi întărească titulatura de crossover.

Mai mult, cei de la Peugeot specifică şi o plajă de motorizări pentru 2008, printre care regăsim un propulsor 1.2 pe benzină, în trei cilindri, disponibil în tot atâtea versiuni: cu 81, 108 şi 128 CP. Tot la capitolul benzină Peugeot oferă şi motorul 1.6 VTi de 118 CP.

În ceea ce priveşte motorizările diesel, 2008 poate fi echipat fie cu un propulsor 1.4 de 67 CP fie cu propulsor 1.6 de 91 sau 113 CP. Deşi nu a anunţat încă preţuri pentru 2008, Peugeot va pune modelul în vânzare începând cu vara acestui an.

Mai multe detalii aveţi la dispoziţie în materialul VIDEO de mai jos şi în galeria FOTO.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.