Primul accident cu Aston Martin One-77

Numărul de exemplare ale supercarului britanic de peste un milion de euro tocmai s-a micşorat cu unul. Vezi aici cum s-a întâmplat totul.

Primul accident cu Aston Martin One-77 Primul accident cu Aston Martin One-77

Aston Martin One-77 tocmai a intrat într-un club foarte select. Nu este vorba despre clubul maşinilor de un milion de euro, pentru că este acolo încă de la apariţie, ci despre clubul supercarurilor implicate în accidente cu daună totală.

Mai exact, un exemplar de Aston Martin One-77 a fost avariat în totalitate, după un accident petrecut în Hong Kong. Aşa cum putem vedea în imagini, maşina este mai mult decât şifonată, iar dacă partea frontală este serios avariată, trenul de rulare pare de-a dreptul distrus. Ca dovadă, a fost nevoie de o platformă pentru transportul a ceea ce am putea numi, pe drept cuvânt, epavă.

Dar cum s-a petrecut totul? Se pare că proprietarul, un chinez foarte potent din punct de vedere financiar, a abordat o curbă cu viteza nepotrivită. Rezultatul a fost un previzibil derapaj, finalizat după cum se vede.

Din fericire, nu s-a înregistrat nicio victimă, în urma accidentului. Poate doar orgoliul şoferului să fi fost grav rănit, după ce maşina ce numai în urmă cu o săptămână fusese observată pentru prima dată pe străzile din Hong Kong a devenit doar un morman de tablă.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.