Randări: aşa ar putea arăta noua generaţie Audi Q7

Noua generaţie a SUV-ului de lux Audi Q7 va apărea doar în 2013. Până atunci, francezii de la L'Automobile Magazine încearcă să ne dea o idee despre cum va arăta noul Audi Q7.

Randări: aşa ar putea arăta noua generaţie Audi Q7 Randări: aşa ar putea arăta noua generaţie Audi Q7

Dacă noile generaţii Volkswagen Touareg şi Porsche Cayenne au apărut deja din 2010, al treilea model care împarte această platformă, noul Audi Q7, mai trebuie să aştepte până în 2013 - VEZI AICI RANDĂRILE.

Conform francezilor de la L'Automobile Magazine, după 8 ani de carieră, Audi Q7 va fi înlocuit de o generaţie evoluată, dar care, cu excepţia părţii frontale, nu va însemna un design revoluţionar, ci o evoluţie a stilului actualului Q7.

Prin urmare, vom avea parte de un SUV elegant de mari dimensiuni, cu o lungime de peste 5 metri şi un stil dinamic, în nota modernă Audi. Maşina va fi capabilă să transporte până la 7 pasageri, iar în construcţia noului Q7 va fi utilizat intensiv aluminiul - astfel masa totală a maşinii va scădea cu până la 400 kg faţă de actuala generaţie.

Fiind mai uşor, noul Audi Q7 va câştiga şi în domeniul economicităţii, mai ales că motoarele vor dispune de noua tehnologie Stop & Start, cu o funcţie specială: la viteză constantă, de până la 60 km/h, sistemul va întrerupe funcţionarea motorului în mers, atunci când condiţiile o vor permite. Vor exista şi versiuni hibride, ba chiar şi una hibrid plug-in, care va permite rularea în regim strict electric pe o distanţă de 30 km.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.