SUV-ul coupe Renault Arkana, surprins la teste în România - GALERIE FOTO

Maşina a fost lansată până acum doar în Rusia

SUV-ul coupe Renault Arkana, surprins la teste în România - GALERIE FOTO SUV-ul coupe Renault Arkana, surprins la teste în România - GALERIE FOTO

Grupul Renault a lansat anul acesta noul model Arkana. Acesta este un SUV coupe prezentat pentru început pe piaţa din Rusia. Comenzile pentru piaţa rusă au început de pe 4 iulie 2019.

Arkana va fi disponibil treptat şi pe alte pieţe, în acest sens existând unele semne. Un fan al paginii ProMotor ne-a trimis câteva imagini cu Arkana pe o autostradă din România. 

Renault Arkana pentru piaţa din Rusia are preţuri începând cu aproape 16.000 de dolari, iar versiunea de bază Life vine echipată cu un motor aspirat de 1,6 litri care produce 113 cai-putere, o transmisie manuală cu 5 trepte şi tracţiune faţă.

Dotările standard includ faruri LED Pure Vision, jante de aliaj pe 17 inchi, radio cu conexiune Bluetooth, geamuri electrice, aer condiţionat şi volan reglabil pe înălţime şi adâncime.

Cei care vor mai multă putere pot opta pentru noua unitate Renault-Daimler de 1,3 litri care produce 150 de cai-putere şi este oferită cu o transmisie CVT X-Tronic. Această versiune este oferită şi cu tracţiune integrală.

Renault Arkana vine în trei niveluri de echipare (Life, Drive şi Style), dar şi ediţia limitată Edition One. Aceasta din urmă costă 23.500 de dolari în varianta cu tracţiune integrală, motorul TCe de 150 CP şi transmisie CVT, dar şi sistemul Multi-Sense cu moduri de condus.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.