Teaser pentru următorul Citroen DS. Va fi DS6 sau DS9?

Francezii publică pe pagina lor de Facebook a doua imagine oficială a vârfului gamei DS, ce urmează linia de design inaugurată de conceptul Metropolis.

Teaser pentru următorul Citroen DS. Va fi DS6 sau DS9? Teaser pentru următorul Citroen DS. Va fi DS6 sau DS9?

Gama Citroen DS pare să se completeze foarte repede. După ce în doar doi ani i-au transpus în realitate pe DS3, DS4 şi DS5, francezii se pregătesc să intre în zona cea mai rarefiată a segmentului premium, cu următorul DS, care va fi şi cel mai mare din gamă.

Chiar astăzi, Citroen a publicat, pe pagina sa oficială de Facebook, prima poză-teaser a viitorului vârf de gamă. Deşi avem de-a face cu o imagine artistică, realizată destul de neclar, în mod intenţionat, putem observa o influenţă importantă din partea conceptului Citroen Metropolis.

Limuzina, prezentată sub formă de concept, la Salonul Auto Shanghai 2010, anunţa un design nou pentru marca din Hexagon, marcat de linii ascuţite şi console ample. Cu un design spectaculos, show car-ul era realizat chiar de echipa de designeri organizată de Citroen în Shanghai.

Maşina din teaser prezintă aceleaşi proporţii, dar farurile par complet noi, iar portierele par a fi unele convenţionale, nu de tip suicide-doors, precum ale conceptului. Rămâne de văzut cum se va concretiza noul flagship franţuzesc, dată fiind vârsta destul de înaintată a actualei nave-amiral a celor de la Citroen, binecunoscutul C6.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.