Top 100 britanic - cele mai urâte maşini (locurile 10 - 1)

Am ajuns la acele 10 maşini care te fac să stai în casă sau să umbli cu o pungă de un leu pe cap. Bineînţeles, dacă nu conduci un Porsche Cayenne şi eşti mândru cu asta...

Top 100 britanic - cele mai urâte maşini (locurile 10 - 1) Top 100 britanic - cele mai urâte maşini (locurile 10 - 1)

Cele trei de pe podium ar putea face un copil să plângă şi oglinda să se divizeze în sute de bucăţi dacă s-ar privi în ea. Hummer este o altă marcă nominalizată, dar spre deosebire de restul se mândreşte cu asta şi şi-a făcut un renume chiar. Partizanii Porsche Cayenne vor murmura aprobator, iar cei care îşi fac veacul pe Dorobanţi vor protesta în cor.

 

Locurile 10 - 1
Locul 10 Chrysler PT Cruiser
Locul 9 Austin Princess Ambassador
Locul 8 Hummer
Locul 7 Ford Scorpio
Locul 6 AMC Pacer
Locul 5 Porsche Cayenne
Locul 4 Austin Allegro Vanden Plas
Locul 3 SsangYong Rodius
Locul 2 Fiat Multipla
Locul 1 Pontiac Aztec

VEZI AICI TOP 100 CELE MAI URÂTE MAŞINI DIN LUME

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.