Un Mercedes vândut pentru 9.9 milioane de dolari. GALERIE FOTO

Acest incredibil Mercedes-Benz 540K fabricat în 1937 tocmai a stabilit ...

Un Mercedes vândut pentru 9.9 milioane de dolari. GALERIE FOTO Un Mercedes vândut pentru 9.9 milioane de dolari. GALERIE FOTO

 


Acest incredibil Mercedes-Benz 540K fabricat în 1937 tocmai a stabilit recordul pentru cea mai scumpă maşină vândută vreodată la o licitaţie din Arizona, relatează Carbuzz.com. Un ofertant a cumpărat clasicul model la fabulosul preţ de 9,9 milioane de dolari. 540K este considerat ca fiind unul dintre cele mai bune maşini interbelice făcute vreodată şi este doar unul din puţinele modele rămase încă în ”viaţă”.

Doar 419 de unităţi au fost construite, iar la vremea respectivă preţul de vânzare era de aproximativ 13.000 de dolari. Aceste bijuterii pe patru roţi sunt extrem de rare, iar preţurile pentru acest model au explodat în ultimii ani. 

Click aici pentru Galeria Foto 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.