VIDEO: drifturi super-spectaculoase cu un camion de curse - ”Size Matters 2”

Mike Ryan e un specialist al camioanelor de curse, iar, după modelul filmuleţelor Gymkhana ale lui Ken Block, Mike ne încântă cu seria ”Size Matters”. Credeaţi că driftul cu o maşină mică e cool? Staţi să vedeţi ce înseamnă drift cu un camion!

Ce se întâmplă când strângi laolaltă doi piloţi şi o echipă de filmare, împreună cu două ”utilaje” gândite strict pentru cascadorii la limită? Nimic altceva decât ”Size Matters”. Partea a doua. Relaxaţi-vă (sau nu) şi vizionare plăcută:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.