VIDEO: Se poartă pantofii cu stopuri şi flăcări... de la Prada

Prada a lansat o colecţie de pantofi Haute Couture, al căror design este inspirat din industria auto americană din anii ‘50, amintind de modele reprezentative pentru acea perioadă ca hot-rod-urile sau Cadillac-urile.

După cum bine ştiţi, nu este prima dată când vă prezentăm o pereche de încălţăminte destinată sexului frumos ce a fost inspirată din lumea automobilistică. Însă, spre deosebire de colecţia Lamborghini Gallardo Superleggera Carbon Fiber Heels, care nu era decât o imagine generată pe calculator sau pantofii Opel Agila, expuşi la un magazin din Amsterdam doar pentru a promova modelul german, noua colecţie de la Prada este accesibilă oricărui cumpărător.

Colecţia specială de primavară-vară 2012 de la Prada pune accentul pe design-ul maşinilor din anii '50, aplicând pantofilor şi sandalelor de vară o serie de elemente reprezentative, amintind de Cadillac-uri sau hot-rod-uri, cum ar fi stopurile conice şi inserţiile cromate, sau pictarea cu flăcări.

Cei care vor dori sa achiziţioneze o astfel de "piesă de colecţie", trebuie sa fie însă pregătiţi! Aşa că nu le faceţi promisiuni iubitelor, decât în cazul în care sunteţi dispuşi să scoateţi din buzunar aproximativ 1.450 dolari pentru o singură pereche.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.