VIDEO: Unui Porsche Cayenne împotmolit îi explodează cauciucul!

Iată un exemplu de prostie omenească atunci când te aştepţi de la un SUV de lux, precum un Porsche Cayenne, să te scoată din orice situaţie, bazându-te doar pe capacităţile de off-road ale maşinii.

În clipul de mai jos observăm mai întâi cum un camion încearcă să scoată din nămolul de la marginea unui lac din Rusia, un Porsche Cayenne modificat. Chiar dacă, la prima vedere, acesta reuşeşte, şoferul preferă, totuşi, să se descurce singur. Rezultatul... un dezastru total!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.