VIDEO: manevra super amuzantă a unui pilot într-o cursă cu Mazda MX-5

Dacă Machiavelli ar fi concurat într-o cursă de Miata, ar fi fost, cu siguranţă, la volanul maşinii albe pe care o vedeţi în imagine. De ce spunem asta? Priviţi clipul...

VIDEO: manevra super amuzantă a unui pilot într-o cursă cu Mazda MX-5 VIDEO: manevra super amuzantă a unui pilot într-o cursă cu Mazda MX-5

În curând, vom putea şi noi să ne distrăm la fel ca băieţii ăştia de mai jos, pe primele circuite construite în România (despre asta, aveţi un pic de răbdare, revenim cât de curând). Şi când spunem „distrăm”, vom fi atenţi să învăţăm şi manevrele diabolice prin care îţi poţi dezavantaja concurenţii.

Vorbim de o cursă de Mazda MX-5, cunoscute şi sub numele de Miata. Priviţi şi amuzaţi-vă. În plus, chiar până să vedeţi manevra ieşită din comun în cadrul luptei pentru primul loc, chiar aveţi ce vedea, e o cursă frumoasă!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.