Ce s-a schimbat la maşinile de Formula 1 pentru sezonul din 2014. VIDEO

Mai sunt doar câteva zile până la debutul sezonului din 2014 al Campionatului Mondial de Formula 1, iar asta înseamnă că mai avem de aşteptat puţin până când vom vedea şi auzi noile monoposturi cu motoare V6 turbo. Dar ce s-a schimbat, mai exact, la maşinile din 2014 faţă de cele din 2013? Videoclipul de mai jos ne explică.

Ce s-a schimbat la maşinile de Formula 1 pentru sezonul din 2014. VIDEO Ce s-a schimbat la maşinile de Formula 1 pentru sezonul din 2014. VIDEO

Regulile din Formula 1 s-au schimbat foarte mult pentru sezonul din 2014, iar cea mai mare schimbare este înlocuirea vechilor motoare V8 cu propulosoare V6 turbo. Mai mult, cutiile de viteze au primit o treaptă în plus faţă de anul trecut, iar sistemul de înmagazinare a energiei electrice e acum mult mai eficient.

Pentru mai multe detalii, o să-i las pe Sebastian Vettel şi Daniel Ricciardo să explice mai pe îndelete noutăţile din Marele Circ în videoclipul de mai jos.

În 2014, Campionatul Mondial de Formula 1 debutează în 16 martie, odată cu Marele Premiu al Australiei, şi se încheie în 23 noiembrie, când se desfăşoară Marele Premiu din Abu Dhabi. În total, anul acesta vor fi 19 curse.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.