Rezumatul video al sezonului 2012 de Formula 1

Sezonul 2012 al Campionatului Mondial de Formula 1 s-a încheiat, iar Sebastian Vettel a câştigat pentru a treia oară consecutiv titlul de campion mondial de Formula 1, la vârsta de doar 25 de ani. Să vedem care au fost cele mai importante momente ale sezonului 2012 într-un rezumat video.

Rezumatul video al sezonului 2012 de Formula 1 Rezumatul video al sezonului 2012 de Formula 1

Campionatul Mondial de Formula 1 a fost, în sezonul 2012, pe bună dreptate, „Marele Circ”. De la prima cursă a sezonului, câştigată de Jenson Button, şi până la ultimele curse din calendarul competiţional, în care Sebastian Vettel a trecut în fruntea clasamentului piloţilor şi s-a luptat cu Fernando Alonso pentru titlul mondial, întregul campionat a fost presărat cu accidente şi situaţii neaşteptate.

Tot în acest sezon, Michael Schumacher a anunţat că se va retrage din Formula 1, iar Lewis Hamilton a luat decizia de a părăsi, din 2013, echipa McLaren în favoarea celor de la Mercedes. De asemenea, Statele Unite ale Americii au găzduit din nou, după o pauză de cinci ani, o cursă de Formula 1.

În clipul video de mai jos puteţi urmări cele mai importante momente ale sezonului 2012 din Campionatul Mondial de Formula 1.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.