Audi Project Anniversario

Autor: Cosmin Iordache 07 aug. 2009 Știri auto
Audi Project Anniversario

Britanicii de la Car Magazine sunt cei care dezvăluie aceste planuri măreţe ale Audi, privind un viitor model bazat pe Audi S5, care să devoreze practic circuitele. Acest produs, dincolo de ambiţia de a redeveni un etalon în materie de sportivitate, va însemna şi practic cireaşa de pe tortul servit de marca din Ingolstadt pentru cei 100 de ani de existenţă.

Acest super Audi S5 se va inspira practic de la legendarul Audi Quattro S1 Rallye, fiind o reîncarnare modernă a modelului care dintr-un cinci cilindri de 2.1 litri scotea 302 CP. Cunoscuta revistă speculează că ediţia aniversară va avea un propulsor V6 care va dezvolta 425 CP. Pentru a fi cu adevărat sportivă şi pentru a păstra specificul iniţial, Projecto Anniversario (o vom numi aşa în lipsa altei denumiri) va fi şi foarte uşoară, cântărind doar 1.400 kg, ceea ce este remarcabil pentru un model cu tracţiune integrală.

Imaginea le aparţine celor de la Car Magazine, dar pare un pic cam exagerată şi nu foarte realistă, printr-o reinterpretare grosieră a liniilor celebrului model din anii ’80. Vezi aici mai multe despre accest model.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide