Ce spuneţi despre Dacia Lodgy Stepway: ipoteză hilară sau pertinentă?

Ce spuneţi despre Dacia Lodgy Stepway: ipoteză hilară sau pertinentă?

Autor: Oraan Mărculescu acum 9 ani Știri

Vă mai amintiţi de ineditul concept Dacia Logan Steppe, din 2006? Era, practic, un Logan MCV cu look de crossover, care a trezit interesul lumii pentru Dacia, dar nu a mai ajuns în producţia de serie – însă a lăsat un fel de „moştenitor”, prin versiunea Sandero Stepway.

Iată că un internaut, priceput într-ale photoshop-ului, s-a gândit să aplice aceeaşi reţetă şi noului monovolum Dacia Lodgy (probabil pe principiul că Duster oferă doar 5 locuri, iar un Lodgy crossover poate duce mai multe persoane în diverse aventuri).

Prin urmare, Rami aplică principiul de pe Sandero Stepway noului monovolum românesc, rezultatul arătând surprinzător de bine, nu sunteţi de acord? Garda la sol mai înaltă, centură inferioară îmbrăcată în plastice negre, pseudo-scuturi cu look aluminiu şi un compartiment special de depozitare şi transport pe plafon – et voila, Dacia Lodgy Stepway, demn urmaş al lui Logan Steppe.

Sincer vorbind, ideea nu e deloc rea, dacă ne gândim la exemplul lui Volkswagen CrossTouran. Rămâne de văzut dacă oficialilor Dacia le surâde această idee sau vor prefera să apelez la o versiune Duster cu 5+2 locuri, după modelul lui Nissan Qashqai+2.

CUM VI SE PARE IDEEA UNEI DACIA LODGY STEPWAY?Comentarii
Inchide