Combinaţia devastatoare de pe Q8 urmează pe toate modelele de la A6 în sus

Autor: Alexandru Banu acum 3 ani Știri

UPDATE Geneva 2017: După premiera lui Q8 Sport Concept la Detroit, acum e timpul unei a doua lansări beta – aşa cum i-am spune într-o lume a software-urilor. Hibridul Audi scoate 470 de cai cu ambele soluţii de alimentare în sarcină (V6 3 litri TFSI de 445 de cai şi un motor electric de 25 de cai). Bateriile sunt montate sub spaţiul de încărcare din portbagaj. Autonomia cu rezervorul de 85 de litri plin e de 1.200 de km. Q8 Sport Concept are şi compresorul electric pus pe Audi SQ7 diesel. Fiind electric, elimină lag-ul resimţit în acceleraţie prin acel zvâc deranjant. Desigur, transmisia e 4×4, iar cutia de viteze e DSG cu 8 trepte. Jantele conceptului sunt de 23 de inci, cu cauciucuri 305/35. Cel mai puternic SUV hibrid Audi are o gardă la sol cu trepte, cu diferenţă de aproape 10 cm între prima şi ultima treaptă.    

GALERIE FOTO AUDI Q8 SPORT CONCEPT HIBRID

 

UPDATE: Fotografii de maşini camuflate au prins la teste noul Q8, a cărui lansare va fi cel mai târziu în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt. În competiţie cu cel am mare Audi vor fi X6 şi GLE-ul Mercedes. Cei de la autoguide spun că au auzit vorbindu-se chiar despre o versiune cu un V8, biturbo, de peste 600 de cai putere. În galeria foto găsiţi UPDATE cu fotografiile spion. 

AUDI Q8 2017 (GALERIE FOTO)

 

În lispa unor informaţii concrete despre viitoarele BMW X6 şi Mercedes-Benz GLE Coupé, Audi Q8 înhaţă lumina reflectoarelor şi lanseze două imagini cu propriul concurent în acest segment de nişă al SUV-urilor coupe.

Aceste schiţe furnizează primul imagini oficiale ale conceptului, setat să apară la Salonul Auto Nord-American de la Detroit, în ianuarie.

Cele două imagini au apărut în publicaţia germană Welt după interviul acordat de designer-şef Audi, Marc Lichte.

Interesant, schiţele arată includerea siglei „e-Tron” de pe partea inferioară a barei de protecţie din faţă, ceea ce sugerează că acest concept va ajunge la Salon în forma pur-electriă. 

Sursă: Carmag.co.zaComentarii
Inchide