Elon Musk critică măsurile de izolare la domicliu. Noul coronavirus „este o prostie”

Autor: ProMotor 30 apr. 2020 Știri auto
Elon Musk critică măsurile de izolare la domicliu. Noul coronavirus „este o prostie”

Elon Musk critică măsurile de izolare la domiciliu, menite să limiteze răspândirea coronavirusului, numindu-le „fasciste” şi asemănându-le cu o „închisoare forţată a oamenilor în casele lor”.

„Aş numi-o închisoare forţată pentru oameni, în casele lor, împotriva drepturilor constituţionale, părerea mea, şi încălcarea libertăţilor oamenior în moduri care sunt oribile şi greşite şi nu pentru care oamenii au venit în America sau au construit această ţară”, a spus, miercuri, Elon Musk. „Este o atrocitate”, adaugă miliardarul, scrie Mediafax.

„Daţi-le oamenilor libertatea lor nenorocită”, a spus Musk.

Aceste comentarii au fost urmate de o serie de mesaje pe Twitter ale utilizatorilor care au lăudat Texas pentru ridicarea unor restricţii de izolare. De asemenea, mulţi au publicat mesajul: „Eliberaţi America acum”.

Musk a păstrat tonul şi a publicat pe Twitter un mesaj în care cere ca oamenii să-şi recapete libertatea. „Da, redeschideţi cu grija şi protecţia corespunzătoare, dar nu puneţi toţi oamenii, de facto, în arest la domicliu”.

Elon Musk nu s-a ferit să-şi exprime părerile extreme încă de la începutul pandemiei, când a spus că noul coronavirus „este o prostie”.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide