Producţia SKODA atinge o cifră record – FOTO

Autor: ProMotor 02 feb. 2016 Știri auto

Autovehiculul Skoda cu numărul 18.000.000 a ieşit pe poarta fabricii constructorului din Kvasiny pe 19 ianuarie 2016. Modelul aniversar este o Skoda Superb Combi în nuanţa Alb Candy.

Noul Preşedinte al Consiliului de Administraţie ŠKODA, Bernhard Maier, a folosit ocazia pentru a vizita pentru prima oară unitatea de producţie din Boemia de Est. „Fabrica din Kvasiny are o tradiţie veche şi o echipă extraordinară. Se simte imediat entuziasmul cu care oamenii lucrează aici. Aici construcţia de automobile este o pasiune, transpusă în calitate exemplară şi eficienţă,” a spus Maier, adăugând: „Astăzi avem 18 milioane de motive să fim mândri de performanţele angajaţilor noştri. Fără ei, succesul mărcii ŠKODA nu ar putea fi imaginat.”

Click aici pentru Galeria Foto


Fabrica din Kvasiny este supusă în prezent modernizării şi extinderii, cu cea mai mare amploare din istoria sa, ŠKODA investind în acest sens 7 miliarde de coroane. În următorii ani, capacitatea de producţie a unităţii din Boemia de Est va creşte la 280.000 de autovehicule pe an. Pentru aceasta, vor fi create până la 1.300 de locuri de muncă.

Kvasiny este una dintre cele 3 unităţi de producţie ŠKODA din Republica Cehă. Alături de ŠKODA Yeti, de pe liniile de producţie de aici ies modelele ŠKODA Superb şi Superb Combi. În viitor, un rol important îl va juca aici şi producţia modelelor SUV. În anul 2015, la unitatea din Kvasiny au fost produse circa 150.000 de automobile ŠKODA.

 În 1895, Mladá Boleslav a devenit punctul de plecare al poveştii de succes a mărcii ŠKODA. 52 de ani mai târziu, în 1947, a fost înfiinţată unitatea Kvasiny, a doua unitate de producţie ca importanţă din fosta Cehoslovacie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide