Randări: noul BMW Seria 3 aproape de realitate

Autor: Oraan Mărculescu 06 mai 2011 Știri auto
Randări: noul BMW Seria 3 aproape de realitate

Anul 2012 va reprezenta sfârşitul… nu al lumii, ci al actualei generaţii BMW Seria 3. Iar Auto Bild de oferă câteva randări foarte interesante – VEZI AICI IMAGINILE.

Faţă de actualul BMW Seria 3, noua generaţie va miza pe un stil mai agresiv, dar şi sobru în acelaşi timp, urmând îndeaproape liniile de design de la berlina mai mare, BMW Seria 5. Totuşi, în ce priveşte soluţia aleasă pentru faruri şi grila frontală, sursa de inspiraţie este mai degrabă noul BMW Seria 6, ceea ce îi imprimă noii berline de clasă medie Seria 3 o imagine de marcă sportivă.

Spatele maşinii merge pe ideea stopurilor lui BMW Seria 5, dar, în cazul lui Seria 3, vorbim de un dinamism mult mai puternic – randările nemţilor ne arată o versiune sportivă, în partea inferioară a spoilerului fiind foarte bine evidenţiate cele două evacuări şi un mini-difuzor.

Ca proporţii, noul BMW Seria 3 arată ca un sedan destul de compact, iar muchiile proeminente de pe capotă şi de pe lateralele maşinii îi conferă un aer tensionat, maşina inspirând mult mai multă forţă decât actuala generaţie. Deocamdată, suntem doar la rangul de speculaţii, dar suntem siguri că germanii de la Auto Bild au realizat aceste schiţe pe baza unor informaţii foarte precise.

Prin urmare, se profilează o luptă foarte strânsă din 2012 între Audi A4, BMW Seria 3 şi Mercedes C-Class. Voi ce credeţi?

VA FI BMW SERIA 3 MAI REUŞIT CA AUDI A4 ŞI MERCEDES C-CLASS?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide