Război în trafic. Un șofer a scos lopata din portbagaj ca să lovească o betonieră

Autor: ProMotor 02 iun. 2020 Știri auto

S-au desfășurat scene ireală la Chișinău. Doi șoferi și-au distrus mașinile după o șicanare în trafic. Războiul celor doi a continuat și în afara orașului.

GALERIE FOTO

Conflictul declanșat între cei doi a fost surprins de ceilalți participanți la trafic, iar imaginile au fost preluate de site-ul Autoblog.md. Războiul dintre cei doi șoferi a început pe o stradă din Iași și a continuat pe șoseaua de centură a orașului.

Cei care au văzut imaginile susțin că cel aflat la volanul betonierei i-ar fi tăiat calea celuilalt șofer. Acesta din urmă s-a enervat și l-a urmărit pe șoferul vehiculului de construcții, continuând să-l șicaneze cu manevre bruște și agresive, deși condițiile meteo reduc drastic vizibilitatea ambilor și sporesc pericolul.

După un slalom printre mașini, șoferul monovolumului a trecut în fața betonierei și a pus frână în repetate rânduri, încercând să-i blocheze drumul. Cel aflat la volanul betonierei nu s-a lăsat. A forțat trecerea, alimentând conflictul. Cei doi i-au pus în pericol și pe cei din jur.

Războiul lor a continuat și în afara orașului, într-o benzinărie aflată pe centura capitalei Republicii Moldova. (VEZI VIDEO MAI JOS)

Vandalism după război în trafic

Războiul din trafic s-a transformat în vandalism în benzinărie. Cei doi au oprit acolo fără nicio intenție de a alimenta, ci pentru a-și continua duelul.

Mai mulți martori au filmat scandalul monstru. Șoferul betonierei s-a dat jos și a pornit la goană prin stația de alimentare pentru a prinde din urmă mașina celui care îl șicanase. Cu un obiect dur, acesta i-a rupt oglinda din partea dreaptă.

Șoferul mașinii nu s-a lăsat mai prejos. Pentru a-și lua revanșa, acesta a scos o lopată din portbagaj și s-a îndreptat către betonieră. Șoferul acesteia s-a refugiat după un gard în afara benzinăriei. Se pare că nu el era ținta, ci utilajul de construcții. Șoferul mașinii a lovit cu lopata distrugând oglinda betonierei.

Ceilați șoferi și angajații benzinăriei asistă neputincioși la conflict. Imaginile au ajuns și pe mâna autorităților, care au demarat o anchetă pentru a-i identifica și pentru a-i sancționa pe cei doi.

VIDEO:

https://www.facebook.com/VHincu/videos/10157319476865994/?t=0

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide