Am testat G 63 AMG facelift - cel mai puternic off-roader

Performanţa, rafinamentul şi exclusivismul sunt trei elemente cheie care definesc fără doar şi poate maşina ridicată la rang de obiect sacru: Mercedes G-Class.

Am testat G 63 AMG facelift - cel mai puternic off-roader Am testat G 63 AMG facelift - cel mai puternic off-roader

Poate că la începuturile Mercedes-Benz G-Class-ului puţină lume s-ar fi gândit că, un model destinat şi construit special pentru a oferi performanţe off-road, va deveni o maşină care acum se regăseşte în visele multor oameni.

ProMotor a fost invitat în Franţa pentru a vedea la lucru, cu ocazia lansării internaţionale de presă, Mercedes-Benz G-Class facelift.

Pentru a nu diminua din ceea ce înseamnă G-Class şi pentru a oferii aceeaşi senzaţie de "mereu tânăr", facelift-ul nu este unul de anvergură, dar aduce o serie de elemente care conferă maşinii un aer mai distins. Vorbim despre lumini de zi care beneficiază de tehnologia LED. Pe lângă acestea, inginerii şi-au îndreptat atenţia asupra oglinzilor retrovizoare exterioare. Noile oglinzi sunt disponibile pentru toate variantele de motorizare.

O atenţie deosebită a fost acordată modelului AMG, care pe lângă luminile de zi şi oglinzi, mai beneficiază de o nouă grilă frontală, de o nouă bară faţă cu prize de aer generos dimensionate. Pentru prima oară sunt prezente etriere de culoare roşie şi jante de 20 de inch.

Pentru adevăraţii pasionaţi sunt chiar neinteresante artificiile de design, sau mai bine spus elementele moderne. Pentru aceştia este foarte important că maşina a păstrat aceaşi formă pătrăţoasă a caroseriei, că oferă performanţe deosebite atât pe şosea, cât şi în afara acesteia, că este robustă, că oferă finisaje exelente atât la exterior, cât şi la interior.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.