Showtime – BMW X6 4.0d xDrive Performance

Dacă îţi doreşti discreţie BMW X6 4.0d xDrive Performance este ultima maşină la care ar trebui să te gândeşti. Nu numai că atragi priviri, dar unele priviri sunt răutăcioase, în special de la şoferii de X6 care nu au auzit de Performance.

Showtime – BMW X6 4.0d xDrive Performance Showtime – BMW X6 4.0d xDrive Performance

Tuning-ul auto este o industrie care sechestrează anual sume importante din buzunarele clienţilor. Constructorii în marea majoritate par a ingnora această realitate paralelă a fenomenului auto. Faptul că în oferta unor producători găsim pachete estetice care să condimenteze puţin linia exterioară şi ambianţa interioară nu prea poate fi numit tuning.

BMW s-a decis să îşi rezerve o porţie din tortul financiar care se consumă la cofetăria Tuning. De aceea a şi lansat programul aftersales BMW Performance care merge mult mai departe decât ceea ce era până acum şi este în continuare pachetul M oferit de constructorul bavarez. Aşadar BMW Performance chiar şi pentru X6 4.0d. BMW X6 are cota lui de popularitate şi succes, lucru confirmat şi de intenţiile rivalilor de a veni cu un model concurent. Până atunci însă, X6 se laudă şi cu accesorii din gama aftersales Performance.

Cum poţi transforma un X6 dintr-un SAV de serie într-unul bun de dus la SEMA, şi asta fără a altera imaginea BMW? Simplu, doar o vizită la un dealer BMW. În cazul nostru am luat la test un BMW X6 4.0d, care are un preţ de pornire de 68.634 euro cu TVA inclus. Versiunea avută la test mai avea ceva opţionale, care totalizau 15.983 euro cu TVA. Aşadar un preţ final de 84.617 euro.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.