Test-drive cu noul Opel Corsa facelift

Am avut ocazia să testăm noul Opel Corsa, simpatica citadină care, de curând, a suferit o schimbare la faţă- sau mai bine zis un facelift minor.

Test-drive cu noul Opel Corsa facelift Test-drive cu noul Opel Corsa facelift

După ce în 2010 Opel Corsa a primit un aşa zis facelift în care accentul a fost pus pe partea tehnică, anul acesta atenţia s-a îndreptat mai mult spre imaginea noii citadine, care acum se aliniază la noul limbaj de design Opel. Ce au făcut inginerii de la departamentul de design? Ei bine, au venit cu câteva idei care, puse în practică, nu au făcut decât să revigoreze look-ul lui Corsa, dându-i o nouă "înfăţişare" mai expresivă.

Noua micuţa citadină se prezintă cu o parte frontală redesenată, ce include reproporţionarea grilei inferioare dar si a celei superioare devenind acum mai generoase. Blocurile optice au fost şi ele redesenate, având acum o formă mai modernă iar fantele din spoiler, unde sunt integrate proiectoarele de ceaţă, au fost plasate pe verticală.

Spatele a rămas exact acelaşi, doar sigla Opel fiind înlocuită cu una mai bine conturată.

Toate aceste schimbări nu fac decât să-i creeze noului Opel Corsa o imagine mult mai simpatică şi mai dinamică.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.