Test în România - Chevrolet Cruze 5 uşi

Chevrolet Cruze este o maşină care nu mai are nevoie de nici o „introducere”, reuşind să-şi câştige încrederea clienţilor de pe piaţa auto din România ca fiind un automobil care aduce un raport preţ/calitate foarte bun.

Test în România - Chevrolet Cruze 5 uşi Test în România - Chevrolet Cruze 5 uşi

Chevrolet Cruze s-a făcut cunoscut prin intermediul caroserie în patru uşi, dar, mai nou, maşina poate fi achiziţionată şi în versiunea cu cinci uşi, adică hatchback. Promotor a testat această ultimă versiune de caroserie care păstrează în mare măsură atuurile deja consacrate a modelului Chevrolet, printre care şi habitlacul generos dimensionat.


După cum era de aşteptat, partea frontală păstrează acelaşi design ca al versiunii în cinci uşi. Modificările, după cum este şi normal, vin în partea din spate. Chevrolet Cruze hatchback păstrează aceeaşi "postură" dinamică ca şi sedanul, dar cu o linie fluidă şi atrăgătoare a acoperişului, în stilul unui coupe, şi console scurte, atât în faţă cât şi în spate. În mod evident, avantajele unei caroserii în cinci uşi sunt aduse în special de uşurinţa accesului la portbagaj. Din punct de vedere la capacităţii de încarcare a portbagajului, hatchback-ul oferă posesorilor un spaţiu de depozitare a aproximativ 413 litri, în timp ce versiunea în patru uşi oferă un portbagaj de 450 litri. Deci, din acest punct de vedere diferenţele nu sunt foarte mari, dar cu toate acestea, vizual, diferenţa de 37 de litri pare mult mai mare, din cauza soluţiei constructive.


Chevrolet Cruze în cinci uşi este la fel de comod şi putem spune reconfortant precum versiunea în patru uşi. Atunci când ne-am referit la confort am inclus toate componentele acestuia, poziţia la volan, ergonomia, dotările disponibile, etc.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.