Test în România – Chevrolet Cruze 5 uşi

Autor: Andrei Nan 22 feb. 2012 Test drive

Chevrolet Cruze s-a făcut cunoscut prin intermediul caroserie în patru uşi, dar, mai nou, maşina poate fi achiziţionată şi în versiunea cu cinci uşi, adică hatchback. Promotor a testat această ultimă versiune de caroserie care păstrează în mare măsură atuurile deja consacrate a modelului Chevrolet, printre care şi habitlacul generos dimensionat.


După cum era de aşteptat, partea frontală păstrează acelaşi design ca al versiunii în cinci uşi. Modificările, după cum este şi normal, vin în partea din spate. Chevrolet Cruze hatchback păstrează aceeaşi „postură” dinamică ca şi sedanul, dar cu o linie fluidă şi atrăgătoare a acoperişului, în stilul unui coupe, şi console scurte, atât în faţă cât şi în spate. În mod evident, avantajele unei caroserii în cinci uşi sunt aduse în special de uşurinţa accesului la portbagaj. Din punct de vedere la capacităţii de încarcare a portbagajului, hatchback-ul oferă posesorilor un spaţiu de depozitare a aproximativ 413 litri, în timp ce versiunea în patru uşi oferă un portbagaj de 450 litri. Deci, din acest punct de vedere diferenţele nu sunt foarte mari, dar cu toate acestea, vizual, diferenţa de 37 de litri pare mult mai mare, din cauza soluţiei constructive.


Chevrolet Cruze în cinci uşi este la fel de comod şi putem spune reconfortant precum versiunea în patru uşi. Atunci când ne-am referit la confort am inclus toate componentele acestuia, poziţia la volan, ergonomia, dotările disponibile, etc.

Pagini: 1 2

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide