Test de consum cu BMW 116d Efficient Dynamics. Fără compromisuri

Autor: Adrian Mihălţianu 08 iul. 2013 Test drive

Estetic, noul BMW 116d Efficient Dynamics nu se diferenţiază cu nimic faţă de un Seria 1 normal. Trebuie să ştiţi doar că versiunea mai economică are o gardă la sol redusă cu 10 mm, iar in echiparea standard vine vopsită în culoarea Alpine White şi este echipată cu jantele din aluminiu de 16 inchi.

Consumul redus de combustibil este asigurat de anvelopele cu rezistenţă redusă la rulare, dar şi de noile tehnologii care işi aduc o contribuţie importantă la acest capitol. Iar aici specificăm: recuperarea energiei la frânare, direcţia astistată electric şi sistemul Start/Stop.

 

Pentru a aduce un plus de eleganţă şi sportivitate exteriorului, nu ezitaţi să optaţi pentru pachetul estetic Sport Line. Acesta aduce o uşoară îmbunătăţire exteriorului prin aplicarea unor elemente cromate la nivleul „plămânilor” şi in interiorul fantelor proiectoarelor de ceaţă.

Interiorul este identic cu cel de pe modelul standard, adică păstrează acelaşi design simplu, dar cu finisaje şi materiale de calitate. Butoanele sunt plasate ergonomic iar display-ul central este lizibil şi poate fi comandat cu uşurinţă de la joystick-ul poziţionat pe consola centrală. Pachetul Sport Line îşi aduce contribuţia şi aici, aducând un aer sportiv şi o pată de culoare, prin tapiţeria scaunelor şi volanului cusute cu aţă roşie, dar şi prin inserţiile de pe bord şi de pe portiere.

In ce priveşte aspectul exterior, BMW 116d ED e cât se poate de discret şi nu se dă de gol cu nimic. In schimb, la nivel tehnic lucrurile stau altfel, dar acest subiect il vom aborda pe pagina următoare.

Pagini: 1 2

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide