Ce şanse ar avea o limuzină în faţa unui tren? [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 23 iul. 2015 Știri auto
Ce şanse ar avea o limuzină în faţa unui tren? [VIDEO]

Nu este nevoie de prea multă muncă de convingere ca să înţelegi câtă forţă (sau, mai bine zis, inerţie) are un tren în mişcare. Probabil că am înţeles toţi asta în momentul în care am văzut cum reacţionează un tren în momentul în care întâlneşte un autotren.

După ce vezi asta, asocierea nefericită tren-autovehicul de dimensiuni mici nu are cum să fie mai puţin dezastruoasă, mai ales în contextul în care maşina este şi mult mai lungă decât una convenţională. Şi pusă fix de-a latul pe linia ferată. Te aştepţi să vezi cum arată două jumătăţi de limuzină.

Userul YouTube StudioNoeProductions a surprins, în drumul său către o filmare, incidentul de mai jos. O limuzină – în care se aflau adolescenţi aniversând o zi de naştere – a rămas blocată pe linia ferată. A fost suficient timp pentru toată lumea să coboare şi să aştepte neputincioşi deznodământul. Nimeni nu a fost rănit.

Şi, în mod surprinzător, Chryslerul 300C limuzină a rezistat surprinzător de bine impactului şi târâşului pe o distanţă de câţiva zeci de metri, acompaniat de zgomotul frânelor marfarului. Good job, limuzină!*

*Ştim, ştim… nu a fost meritul limuzinei, ci a fost norocul de a nu se fi agăţat cu extremităţile (sau, mai rău, cu roţile) de ceva.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide