Motocicleta imposibil de buşit [VIDEO]O să râzi la clipul ăsta mai mult decât ar trebui. De fapt, n-ar trebui să râzi deloc, pentru că mesajul este unul trist.

Motocicleta imposibil de buşit [VIDEO] Motocicleta imposibil de buşit [VIDEO]

Clipul este mai vechi, din 2010, şi chiar dacă l-ai văzut, merită să-l revezi. Pe scurt, este prezentat un prototip de motocicletă atât de bine dotat tehnologic, încât este imposibil de buşit. Un computer monitorizează mediul din proximitatea motocicletei, folosindu-se de camere şi de radare pentru a depista mii de potenţiale pericole diferite, inclusiv situaţiile în care nu ai fost observat de către şoferi într-o intersecţie, de exemplu. Casca motociclistului are un head up display proiectat pe vizieră care îl avertizează de astfel de pericole. În fine, să trecem la demonstraţie:

* Probabil că nu te aşteptai chiar la asta, nu? Da, este o farsă - ar fi trebuit să-ţi dai seama de la început: ai văzut tu vreo prezentatoare germană zâmbind când vorbeşte despre ceva serios? Sau, în general, zâmbind? Vezi...?

În fine, motto-ul de la final ar fi trebuit să-ţi rămână înfipt în creier: nu ţine de motocicletă, ţine de cel de pe ea. De asemenea, dragă Germania, te rugăm să eviţi să mai faci glume. Nu de alta, dar sunt oameni care suferă de inimă în lumea asta.