Noul Jeep Compass: cel mai capabil SUV compact fabricat până acum – VIDEO-FOTO

Autor: ProMotor 27 sept. 2016 Știri auto

 


Noul Jeep Compass a fost dezvăluit astăzi în Brazilia. Acest eveniment marchează debutul producţiei noului SUV compact la fabrica Fiat-Chrysler Automobiles din Goiana, Pernambuco.

Jeep Compass vine cu o serie de atribute inconfundabile: tracţiunea legendară 4×4, cele mai bune capacităţi off-road din clasă, trenuri de rulare eficiente şi economice, design premium, aerodinamică superioară la rulare on-road, precum şi numeroase de sisteme de siguranţă.

Noul Jeep Compass va fi comercializat în peste 100 de pieţe la nivel global, în 17 versiuni de motorizări şi transmisii.

Lansarea globală va avea loc pe piaţa Nord Americană, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, în perioada 18-27 noiembrie.

Informaţii complete despre nivelurile de echipare şi motorizările disponibile în regiunea EMEA vor fi disponibile în curând.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide