Primăria din St. Petersburg păcăleşte oamenii cu făcături ordinare.

Autor: Alexandru Banu 16 nov. 2016 Știri auto

RUŞII MARI PRIMARI

Şmecherii ca la ruşi, poate pe la noi să mai găseşti. Dar parcă nici chiar aşa. Deşi, dacă am auzi toate poveştile din toate ascunzişurile acestei ţări, sunt şanse să găsim un corespondent pentru povestea de azi.

Un om din St. Petersburg a reclamat la primărie un stâlp plin de afişe lipite, într-o zonă curată. Ok, astfel de stâlpi sunt peste tot în lume, în cele mai curate locuri de pe Pământ. Nimeni nu poate să facă de gardă 24 din 24 pe lângă toţi stâlpii din oraş. Mai ales că din când în când sunt folositori pentru cei care vor să mai afle de un concert nou, de un instalator bun.

Nu ăsta a fost însă răspunsul primăriei, care s-ar fi absolvit mult mai civilizat de răspundere dacă nu ar fi scornit o minciună în Photoshop. Unul dintre angajaţi a „curăţat” stâlpul în Photoshop, apoi primăria l-a ataşat în mail şi i l-a trimis reclamantului.

Operaţiunea a fost făcută atât de prost în Photoshop încât reclamantul şi-a dat seama imediat şi a împrăştiat pe reţelele de socializare prostia primăriei. Se vede chiar o urmă de spray pentru corectură în aer. 

Apoi, Radio Baltika a investigat şi a obţinut o declaraţie de la autorităţi, reprezentate de Dimitri Popov (nu că l-am cunoaşte). Explicaţia primăriei a fost că a curăţat pe bune stâlpul, însă un angajat mai responsabil decât trebuia a vrut să exagereze rezultatul ca să-l mulţumească pe reclamant. După toate astea, totul s-a repetat, de data asta cu o groapă din asfalt, care a fost mascată tot în Photoshop şi trimisă unui nou reclamant păcălit. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide