Un prezervativ face cât 1000 de cuvinte. Noua metodă testată care-i lecuieşte pe ŞOFERI de parcări aiurea. Omul a rămas fără reacţie când s-a întors la maşină

Autor: Alexandru Banu 11 dec. 2017 Știri auto

Nervi. Ăia te costă cel mai rău. Că e locul tău de parcare sau că nu ai loc pe stradă ori că că te-a blocat cineva, parcatul aiurea e inamicul şoferului. Însă şi al celui corect – pieton sau şofer –  care crede că poate face legea şi în final constată că are cu 30% mai ouţini neuroni, singurele celule care nu se reproduc încă.

Cum vezi pe cineva că a parcat un Seria 7 XXL pe locul pentru persoane cu dizabilităţi, ştii că singurul lui handicap e mintea. Când vezi că a parcat oblic pe două , te ia aia reaua şi i-ai rupe capul acolo, pe loc. Nu ştii însă ce brută policoloră coboară la maşină şi cum te alegi cu o dublă-fractură de tibie şi peroneu.

Singura soluţie care nu există, de fapt? – poliţia locală. Sună acolo şi sigur nu se va rezolva. Ba poate primeşti o amendă pentru că i-ai deranjat din like-urile de pe Facebook. Ştiţi probabil sentimentul de bun-comunitar pe care îl aveţi când chemaţi poliţia locală şi dânsa are următoarele scuze: sunaţi la colegii că noi suntem cu altele pe aici prin zonă, le dăm, dom’le, dar nu plătesc niciodată sau hai, dom’le să fim oameni, dumneavoastră v-ar conveni să vă dea cineva-n gât?

Aşa că numai ideile personale îi pot lecui pe gherţoi (pentru că asta sunt ei fără nicio scuză) de nesimiţirea de a parca unde “vrea” muşchii lor. În străinătate deja circulă o metodă care te face să te simţi probabil ultimul om sau să-ţi doreşti să fii ultimul om din arborele tău genealogic.

Cei care parchează aiurea se trezesc în parbriz cu un prezervativ sigilat şi cu următorul mesaj prins sub ştergător: “Parchezi ca un dobitoc. Te rugăm să nu faci copii!”. O lovitură cu manta şi o aluzie la transmiterea mai departe e genei de nesimţit care rezidă în specimen.

Aşteptăm primele poze cu luarea voastră de poziţie. Asta înseamnă să fii un cetăţean exemplu – să taxezi legal nesimţirea şi s-o faci celebră. Imaginaţi-vă câte likes & shares ar curge pe Facebook. Noi să ştiţi că am da şi poză cu numărul de maşină pentru că altfel nu are rost.

Autor Alexandru Banu

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide