Momentul șocant în care șoferul unei dubițe se trezește cu un șarpe pe oglinda retrovizoare – VIDEO

Autor: Marius Vișan 19 apr. 2022 Știri auto

Momentul șocant în care șoferul unei furgonete se trezește cu un șarpe agățat de oglinda retrovizoare exterioară, a fost filmat de unul dintre pasagerii aflați în mașină.

S-a întâmplat în timp ce mașina rula cu 110 km/h pe autostrada M5, în direcția Staffordshire, Marea Britanie.

În imagini se vede cum pasagerul filmează șarpele de iarbă care alunecă pe capota din față și ajunge pe oglinda laterală dreaptă.

După ce își dă seama că nu poate merge mai departe, șarpele încearcă să se întoarce pe capotă, dar în cele din urmă se prăbușește pe asfalt.

Clipul a fost postat pe TikTok la începutul acestei săptămâni, cu mesajul: ”Am încercat să oprim, dar nu era nicio bandă de urgență.

Șoferul a mai declarat că înainte de porni la drum mașina a fost oprită pentru câteva minute pe un câmp, iar, cel mai probabil, șarpele a fost atras de căldura motorului.

Șerpii de iarbă se găsesc, în principal, în zonele de câmpie din Marea Britanie. Aceștia trăiesc în special în unele zone din sudul și sud-estul Angliei.

Șerpii inofensivi sunt protejați, ceea ce face ilegală vătămarea sau uciderea lor cu bună știință, scrie Latestpagenews.com.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube / DeadlinenewsTV


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide