SUV-ul Volvo care atrage toate privirile. Cât costă pe piața second-hand din România

Autor: Ionuț Vîlciu 08 mart. 2023 Știri auto

Volvo XC40 este cel mai mic SUV pe care brandul suedez îl are la vânzare, dar ar putea fi cel mai interesant dintre toate. Ce preț are la mâna a doua?

Cel mai mic SUV din gama celor de la Volvo a fost adus pe piață în anul 2018, având o abordare semnificativ mai diferită față de restul modelelor pe care Volvo le avea în ofertă. XC40 este un SUV care nu se ia atât de mult în serios cum o fac frații mai mari XC60 sau XC90 și oferă un design adaptat clienților mai tineri, culori vibrante și accesorii practice la interior, precum un coș de gunoi sau un cârlig de care îți poți agăța geanta.

Rămâne un SUV premium cu un preț pe măsură. Cel mai ieftin exemplar pe care îl poți cumpăra nou la momentul redactării acestui articol este un XC40 T2, cu 129 CP și tracțiune pe puntea față. Bineînțeles, prețul va crește în funcție de motorizare și opțiunile alese.

Cât costă un Volvo XC40 puțin rulat în România?

Exemplarul despre care vom vorbi este vândut de UniCredit Leasing pentru suma de 37.485 de euro. Pentru acești bani, clientul v-a primi un XC40 din 2018 cu 63.369 de kilometri la bord. Sub capota acestei mașini este un motor de 2,0 litri, turbo, cu 190 CP și 300 Nm. Este legat la o cutie automată cu opt trepte și dispune și de tracțiune integrală.

Exteriorul este finisat cu o nuanță de portocaliu, iar plafonul mașinii este vopsit cu alb, oferind un contrast împreună cu portocaliul aprins. Jantele de aliaj de 18 inch în cinci spițe arată bine și nu par a fi avariate. Per total, exteriorul mașinii este îngrijit, fără urme de lovituri, zgârieturi sau alte asemenea.

Și interiorul este bine păstrat, este curat, nu are rupturi și totul este la locul lui. Mașina are tapițerie din piele, scaunele au reglaje manuale, dar lombar electric și, ca orice XC40, vine cu două ecrane: unul pentru tabloul de bord, altul pentru sistemul de infotainment.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: UniCredit Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide