6 victorii pentru maşinile germane în testele de fiabilitate ADAC din 2011

Organismul german ADAC a controla în 2011 peste 230.000 de maşini din Germania. Iată în continuare rezultatele pentru 6 categorii de maşini, în funcţie de defecţiunile depistate.

6 victorii pentru maşinile germane în testele de fiabilitate ADAC din 2011 6 victorii pentru maşinile germane în testele de fiabilitate ADAC din 2011

TOP Clasa Mini ADAC 2011:

 1. Noul Ford Ka
 2. Renault Twingo
 3. Toyota Aygo
 4. Fiat Panda
 5. Volkswagen Fox
 6. Peugeot 107
 7. Citroen C1
 8. Fiat 500
 9. Hyundai i10
 10. Vechiul Ford KA
 11. smart ForTwo
 12. Chevrolet Matiz

Chiar dacă Ford Ka se produce în Germania, trebuie menţionat faptul că maşina are platforma tehnică a lui Fiat 500, deci, în parte, este un rezultat bun şi pentru italieni, care au două modele în acest clasament. Bravo şi pentru francezii de la Renault, Twingo reuşind să devanseze micul japonez Toyota Aygo, fraţii acestuia, 107 şi C1, fiind plasaţi şi ei suficient de bine.

Cea mai frecventă problemă, nu doar în acest segment, ţine de baterie şi sistemul electric, specialiştii ADAC găsind explicaţia în creşterea numărului de consumatori de la bordul maşinilor, precum şi în adaptarea unor sisteme de genul start/stop automat pentru motor, care solicită mult sistemul electric.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.