Audi extinde gama E-Tron cu un model nou - GALERIE FOTO

Audi va extinde gama E-tron cu un model nou echipat cu o baterie mai mică, care va avea un preţ mai accesibil.

Audi extinde gama E-Tron cu un model nou - GALERIE FOTO Audi extinde gama E-Tron cu un model nou - GALERIE FOTO

Audi va extinde gama E-tron cu un model nou echipat cu o baterie mai mică, care va avea un preţ mai accesibil.

Noul E-Tron 50 Quattro va fi poziţionat sub modelul 55 în 2020, iar bateria sa va avea capacitatea de 71 kWh, în locul unităţii de 95 kWh.

Cu bateria mai mică, Audi E-Tron 50 are o autonomie de 300 km, cu 88 de kilometri mai puţin decât modelul 55, iar greutatea a scăzut cu 120 kg.

Noul E-Tron 50 este propulsat tot de o pereche de motoare electrice, însă puterea acestora a scăzut la 308 CP şi 540 Nm, iar sprintul 0-100 km/oră se realizează acum în 7 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 189 km/oră.

Compatibilitatea cu staţiile de încărcare rapidă s-a păstrat, dar E-Tron 50 are o limită de 120 kW şi 80% din baterie poate fi încărcată în 30 de minute.

Producţia noului Audi E-Tron 50 Quattro va începe anul acesta şi se va face în fabrica Audi din Belgia, alături de varianta 55. Preţul noului model va fi anunţat ulterior.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.