Audi testează complet virtual procesele de asamblare pentru e-tron GT

Audi testează complet virtual procesele de asamblare pentru e-tron GT

Audi testează complet virtual procesele de asamblare pentru e-tron GT Audi testează complet virtual procesele de asamblare pentru e-tron GT

Folosind ochelarii VR şi dispozitivele de control, angajaţii din diferite departamente testează complet virtual toate procesele de asamblare pentru modelul Audi e-tron GT

Audi a dezvoltat intern soft-ul realităţii virtuale pentru acest proces, care se bazează pe scanări de 360 de grade ce oferă o hartă tridimensională interioară pentru spaţiul virtual. Tehnologia este utilizată în premieră la fabrica din Neckarsulm, pentru testarea proceselor de asamblare ale modelului e-tron GT.

Este pentru prima dată când fluxurile de lucru de pe parcursul liniei de asamblare şi procesele de logistică asociate sunt testate complet virtual în "atelierele 3P". În sistemul de producţie, cei 3P se referă la Procesul de Pregătire a Producţiei şi sunt folosiţi pentru validarea procesului.

Cu atelierele de lucru, planificatorii, împreună cu colegii de la logistică, asamblare, centrul pentru fabricarea din faza pre-serie şi asigurarea calităţii, se ocupă de toate etapele de lucru şi verifică procesele planificate privind fezabilitatea lor. Sunt paşii de lucru fezabili din punct de vedere ergonomic? Este masa cu scule poziţionată optim? Până în prezent, aceste teste erau efectuate pe prototipuri, în ateliere de lucru.

"E-tron GT este primul vehicul din cadrul grupului VW care nu se foloseşte de un prototip real în atelierele 3P", explică Markus Moinot, Director Procese de Planificare a Producţiei în Neckarsulm.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.