BMW lansează o trotinetă electrică

BMW Lifestyle îşi va extinde gama de scutere cu un nou model electric, denumit BMW E-Scooter, construit în parteneriat cu compania Micro.

BMW lansează o trotinetă electrică BMW lansează o trotinetă electrică

BMW Lifestyle îşi va extinde gama de scutere cu un nou model electric, denumit BMW E-Scooter, construit în parteneriat cu compania Micro.

Noul BMW E-Scooter oferă o autonomie maximă de 12 kilometri şi o viteză maximă de 20 km/oră. Acesta va avea sisteme de frânare diferite, dar şi lumini faţă-spate, pentru a oferi siguranţă în deplasare.

Scuterul electric BMW va fi foarte uşor - 9 kilograme, şi va fi pliabil pentru a fi transportat şi depozitat cu uşurinţă. Motorul său de 150 de waţi şi bateria litiu-ion sunt ascunse vederii în placa pe care călătorul stă cu picioarele. Încărcarea completă a bateriei se realizează în două ore.

Scuterul BMW E-Scooter va fi disponibil începând cu luna septembrie 2019.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.