Cea mai interesantă ”jucărie” de zăpadă a momentului: şenilata electrică

Un canadian, pe numele său Yvon Martel, a inventat un vehicul electric excelent pentru zăpadă, denumit MTT-136. Un indicativ prea sec pentru cât de inedită este ideea - vedeţi în video despre ce este vorba.

Indicativul MTT provine de la ”My Track Technology”, iar vehiculul pe care canadianul l-a imaginat nu e altceva decât o mică şenilată-tractor electrică. Adică pur şi simplu o cutie din aluminiu, în care sunt plasate baterii şi un motor electric, acesta punând în mişcare o şenilă care acoperă toată lăţimea cutiei.

În plus, inedita şenilată mai beneficiază de un mâner, astfel încât poate fi folosită pentru a tracta o sanie (sau mai multe), dar şi alte lucruri - practic, utilizarea lui MTT-136 este vastă, mergând de la distracţie până la utilitate sau intervenţii.

Masa ”tănculeţului” este foarte redusă, cifrându-se la circa 120 kg, iar autonomia variază, în funcţie de bateriile folosite, între 45 şi 200 km. Încărcarea durează, tot în funcţie de tipul bateriilor, între 15 minute şi 8 ore.

Singura problemă este că MTT-136 nu are un preţ. Pentru că, deocamdată, e doar la stadiul de prototip, inventantorul său sperând să găsească o companie interesată pentru producerea pe scară largă a acestei şenilate.

Voi ce credeţi:

CÂT AR TREBUI SĂ COSTE ŞENILATA MTT-136 PENTRU A AVEA SUCCES?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.