Continental planuieşte să construiască o fabrică de baterii pentru maşini electrice

Cei mai mari producători auto ai ţării vor baterii ...

Continental planuieşte să construiască o fabrică de baterii pentru maşini electrice Continental planuieşte să construiască o fabrică de baterii pentru maşini electrice

Germania vrea să devină lider în transportul electric, dar a avut dintotdeauna o problemă: cum să alimenteze autovehiculele respective, şi în special de unde să ia baterii pentru acestea, scrie Ziarul Financiar

Până acum, sectorul producţiei de baterii a fost dominat de firme asiatice.

Cei mai mari producători auto ai ţării vor baterii produse în Europa, dar niciunul dintre aceştia nu a dorit să se implice în acest proces.

Acum, Elmar Degenhart, şeful Continental, unul dintre cei mai mari furnizori de componente auto ai lumii, vine în ajutorul lor.

Într-un interviu acordat Handelsblatt, acesta descrie producţia de baterii drept o opţiune posibilă pentru companie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.