Tesla deschide magazine fizice în Europa de Est. România este pe listă

Interesul pentru vehiculele Tesla este ridicat.

Tesla deschide magazine fizice în Europa de Est. România este pe listă Tesla deschide magazine fizice în Europa de Est. România este pe listă

Elon Musk a declarat că Tesla va deschide la începutul anului 2020 magazine fizice în Slovacia, Croaţia, Serbia şi majoritatea statelor din Europa de Est, asta după ce compania a deschis comenzile online pentru clienţii din această zonă printre care se află şi România.

Studiile arată că magazinele sunt necesare în aceste teritorii, deoarece interesul pentru vehiculele Tesla este ridicat. Până la urmă, o vânzare online înlocuieşte cu greu o experienţă de testare din showroom.

Citeşte şi 

A doua ţară din Europa care elimină limita de 130 km/h pe autostrăzi

Aproape 3.000 de maşini BMW şi Mini noi ruginesc într-un cimitir auto din Vancouver

Momentul în care un pickup Ford 6x6 nu e în stare să urce o mică rampă - VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.