Alpine Vision Gran Turismo: nebunia franceză ajunge în mediul virtual. VIDEO

Autor: Iulian Dnistran acum 8 ani Concepte auto

Renault, prin intermediul brandului Alpine, şi-a făcut debutul în jocul Gran Turismo 6 pentru PlayStation cu modelul numit Alpine Vision Gran Turismo. Era şi timpul, dacă ne întrebi pe noi, fiindcă nume ca Toyota, Chevrolet, Nissan, Volkswagen şi BMW le-au luat-o cu mult înainte francezilor în mediul virtual.

Dar ştii cum se spune: mai bine mai târziu decât niciodată. Iar aşteptarea pare că a meritat, fiindcă monopostul gândit exclusiv pentru folosirea în mediul digital arată cât se poate de ciudat şi interesant în acelaşi timp. Iar asta e bine, fiindcă mărcile auto franceze au în spate o istorie foarte bogată de nebunie.

Potrivit vorbelor oficiale, conceptul care poate fi condus în Gran Turismo 6 a fost inspirat de modelele Alpine A110, A210 şi A220. Dar tot ce vedem noi este o navă spaţială propulsată de un V8 de 4,5 litri montat central, care dezvoltă 456 CP şi 580 Nm.

Ar trebui să spunem că există şi un model la scară 1:1 al lui Alpine Vision Gran Turismo, dar să nu te aştepţi să o vezi prea curând pe şosele, fiindcă nu se va întâmpla asta. În schimb, s-ar putea să vezi câteva influenţe în viitorul model de serie Alpine, care ar trebui să debuteze în 2016.

VIDEO:
Comentarii
Inchide