Alpine Vision Gran Turismo: nebunia franceză ajunge în mediul virtual. VIDEO

Ştii, a fost o vreme când francezii făceau maşini ciudate şi frumoase în acelaşi timp. Modele ca Citroen DS şi Alpine A110. Ei bine, nebunia franceză s-a întors şi o poate experimenta oricine, atâta vreme cât are un PlayStation şi jocul Gran Turismo 6.

Alpine Vision Gran Turismo: nebunia franceză ajunge în mediul virtual. VIDEO Alpine Vision Gran Turismo: nebunia franceză ajunge în mediul virtual. VIDEO

Renault, prin intermediul brandului Alpine, şi-a făcut debutul în jocul Gran Turismo 6 pentru PlayStation cu modelul numit Alpine Vision Gran Turismo. Era şi timpul, dacă ne întrebi pe noi, fiindcă nume ca Toyota, Chevrolet, Nissan, Volkswagen şi BMW le-au luat-o cu mult înainte francezilor în mediul virtual.

Dar ştii cum se spune: mai bine mai târziu decât niciodată. Iar aşteptarea pare că a meritat, fiindcă monopostul gândit exclusiv pentru folosirea în mediul digital arată cât se poate de ciudat şi interesant în acelaşi timp. Iar asta e bine, fiindcă mărcile auto franceze au în spate o istorie foarte bogată de nebunie.

Potrivit vorbelor oficiale, conceptul care poate fi condus în Gran Turismo 6 a fost inspirat de modelele Alpine A110, A210 şi A220. Dar tot ce vedem noi este o navă spaţială propulsată de un V8 de 4,5 litri montat central, care dezvoltă 456 CP şi 580 Nm.

Ar trebui să spunem că există şi un model la scară 1:1 al lui Alpine Vision Gran Turismo, dar să nu te aştepţi să o vezi prea curând pe şosele, fiindcă nu se va întâmpla asta. În schimb, s-ar putea să vezi câteva influenţe în viitorul model de serie Alpine, care ar trebui să debuteze în 2016.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.