Infiniti Emerg-E Concept ni se dezvăluie la Geneva 2012

Probabil va câştiga premiul de cel mai frumos concept al Salonului Auto Geneva 2012. Iată noul concept Infiniti Emerg-E!

Infiniti Emerg-E Concept ni se dezvăluie la Geneva 2012 Infiniti Emerg-E Concept ni se dezvăluie la Geneva 2012

Cu nişte săptămâni în urmă, cei de la Infiniti ne făceau realmente curioşi cu imaginile-teaser pentru un nou concept, care anunţa nu doar un nume extravagant, Emerg-E, dar şi un stil elaborat, o continuare a lui Infiniti Essence, care a făcut furori la Geneva 2009, în urmă cu trei ani.

Infiniti Emerg-E va fi, probabil, cel mai frumos concept la Salonul Auto Geneva 2012

Acum iată că avem parte de imaginile oficiale ale noului concept Infiniti Emerg-E, care ne dezvăluie o maşină sport cu un design efectiv frumos. Japonezii au adaptat noua imagine de macă pe un coupe foarte fluid, care îmbină sportivitatea şi agresivitatea fără a apela la nici un fel de muchie brutală - cum se întâmplă în cazul "urâtului" Nissan GT-R.

Însă, în afara imaginilor, oficialii japonezi vor să sporească suspansul până la Salonul Auto Geneva 2012, când vor fi făcute publice toate detaliile despre noul Infiniti Emerg-E. Ştim, totuşi, că acest concept are un sistem de propulsie hibrid, plasat în poziţie centrală, constând dintr-un motor pe benzină performant şi unul electric, promiţând performanţe de excepţie.

Infiniti Emerg-E are nu doar un stil fluid, ci si propulsie hibrida

Pentru moment, vă lăsăm în compania imaginilor cu noul concept Infiniti Emerg-E. Ce credeţi:

VA LUA "OSCARUL" LA GENEVA 2012 PENTRU CEA MAI FRUMOASĂ MAŞINĂ?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.