Ferrari 458 Speciale Aperta se testează corespunzător, indiferent de vreme

Atunci când viaţa îţi dă o decapotabilă feroce precum 458 Speciale Aperta, te conformezi, ascunzi acoperişul şi te bucuri de ea. Lasă vremea să fie doar un detaliu.

Ferrari 458 Speciale Aperta se testează corespunzător, indiferent de vreme Ferrari 458 Speciale Aperta se testează corespunzător, indiferent de vreme

Britanicii de la EVO Magazine s-au deplasat în Italia pentru a se bucura de varianta cabrio a priemiatului Ferrari 458 Speciale, care a primit în denumire „Aperta”. Spre nenorocul lui Jethro Bovingdon, vremea a fost cât se poate de englezească, plouând cu nemiluita. 

Asta nu înseamnă, desigur, că te înmoi (folosit aici la figurat) şi acoperi repede cockpit-ul, doar pentru că plouă. La o adică, ai ocazia să auzi şi mai bine V8-ul de 4,5 litri, aşa că nu dai cu piciorul experienţei doar pentru că vremea este capriocioasă (uită-te doar la cum se mişcă schimbătoarele pentru a-ţi da seama cât de tare ploua). 

Este suficient să vezi acest review ca să îţi faci o idee despre cât de distractiv est 458 Speciale Aperta. Pentru mai multe imagini şi informaţii cu modelul, accesează acest link.