Lamborghini Embolado Concept

Un tânăr designer fără obligaţii poate să creeze de multe ori concept interesante. Şi chiar dacă Embolado nu poate fi numit frumos, în mod sigur este interesant.

Lamborghini Embolado Concept Lamborghini Embolado Concept
Dacă aţi considerat Reventonul o maşină extrem de radicală, atunci este bine să vizitaţi galeria foto a acestui articol pentru a vă da seamă că se poate şi mai rău. Un student la design italian, Luca Serafini, şi-a imaginat un model de Lamborghini ce pare extras direct din picturile lui Picasso.

Evident, frumuseţea stă în ochiul privitorului şi aşa cum Picasso este acum vestit, nu este exclus să vedem efectiv pe stradă un Embolado. Principala trăsătură a conceptului se poate exprima printr-un singur cuvânt: agresivitate. Numele dat modelului privine de la un festival spaniol, denumit Tore Embolado, ce în traducere liberă înseamnă "taur în bile". Luca are aşa de multă încredere în opera sa încât i-a pregătit acesteia şi o versiune Superleggera, colorat într-o nuanţă ce se potriveşte mult mai bine cu liniile ascuţite ale modelului.