Mikko Hirvonen testează Ford Focus RS500 - mini serial

Despre un hot hatch cel mai îndreptăţit să vorbească este un pilot de WRC. Iată ce are de spus Mikko Hirvonen despre spectaculosul Ford Focus RS500 în timpul unei ture pe Nurburgring.

O nouă modă aprins în rândul departamentelor de comunicare din cadrulcompaniilor auto: serialele. Dacă unii mizează pe vedete pop, Fordare o abordare mult mai profesionistă şi îl folosesc pe pilotul deWRC Mikko Hirvonen pentru a vorbi despre cel mai puternic hot hatchdin istoria companiei, Ford Focus RS500.

Probabil vor urma şi părţile în care acest model va fi dus lalimită, însă pentru moment Mikko ne lămureşte cam cât de uşor estede condus Ford Focus RS500. Poate nu pare spectaculos de privit,dar acest aspect este unul cât se poate de interesant, pentru căvorbim de cea mai puternică maşină cu tracţiune construită. Iatădeci ce are de spus Hirvonen.

În partea a doua, apărută mai repede decât ne aşteptam, MikkoHirvonen duce Focus RS500 pe circuitul de la Nurburgring, acolounde se declară uimit de stabilitatea sa. Ar fi fost interesant săaflăm şi timpii scoşi de Hirvonen, dar cum circuitele nu suntmediul său natural nu îi putem învinui pe cei de la Ford că nu aucomunicat şi timpii. Nu ştim dacă va urma şi o parte a treia pe oprobă de raliu, deşi ar fi foarte interesant să îl vedem pus latreabă pe RS500 pe terenul de joacă al lui Hirvonen.