O nouă campanie marca Honda

În perioada 02 august – 31 octombrie 2010 Honda Trading România lansează o nouă campanie publicitară prin care iubitorii mărcii se pot bucura de o serie de avantaje. Acum, la achiziţionarea oricărui model Accord sau Civic Sedan, Honda îţi oferă până la 1500 de litri de carburant cadou.

O nouă campanie marca Honda O nouă campanie marca Honda

Ovidiu Repanovici - Sales&Marketing Manager HondaTrading România: "Satisfacţia clienţilor noştri este înprim planul tuturor acţiunilor pe care le întreprindem, de laproiectarea maşinii până la vânzarea şi întreţinerea ei. Plăcereade a conduce o Honda este un sentiment pe care toţi clienţii noştriîl vor aduce în discuţie dacă porneşti o conversaţie pe teme auto.Prin această campanie încercăm să păstrăm pasiunea şi plăcerea de aconduce la intensitate maximă, fără a fi influenţate de factoriimateriali de altfel inevitabili. Clienţii noştri au acum libertateade a se bucura de noua lor maşină fără grija carburantului. Doarpasiune şi plăcere pură."

Astfel, cei care vor să îşi prelungească vacanţa fie în Europa,fie la munte sau la mare, la volanul unui impunător Accord sau aunui versatil Civic, trebuie să ajungă la un dealer Honda şi săachiziţioneze unul din cele doua modele .

La achiziţionarea unui autoturism Honda, în perioada promotiei,participanţii vor primi un card de carburant MOL pe care îl potfolosi pentru achiziţionarea de carburant în cadrul Staţiilor dedistribuţie carburant MOL Romania. Cele două modele aflate înpromoţie în această perioadă vin însoţite, la achiziţionare, decarduri de carburant, oferta fiind disponibilă la toti dealeriimărcii din România. Iar în plus, experienţa achiziţionării uneiHonda este perfect completată de livrarea imediată, din stoc.