Poliţiştii au reţinut patru persoane care furau din mașini de lux. Ce tehincă foloseau?

Autor: Marius Vișan 24 oct. 2019 Știri auto
Poliţiştii au reţinut patru persoane care furau din mașini de lux. Ce tehincă foloseau?

Mașinile de lux sunt principala atracție pentru hoții de mașină. Suspecții sunt doi bărbaţi, unul în vârstă de 45 de ani, din municipiul Arad şi unul în vârstă de 35 de ani, din municipiul Bucureşti care ar fi urmărit autoturismul până la locul de parcare unde ar fi acţionat dispozitivele pentru bruiajul semnalului telecomenzii de închidere centralizată a autoturismului şi ar fi sustras suma de bani pregătită de proprietar pentru plata unei tranzacţii imobiliare.

Din cercetări a rezultat că în perioada iulie – octombrie 2019, cei doi indivizi, acţionând împreună sau individual, ar mai fi săvârşit încă 5 astfel de furturi, în Bucureşti, Bacău, Oradea şi Târgovişte, cauzând în prejudiciu de peste 30.000 de euro, constând în sume de bani, bijuterii şi alte obiecte de valoare.

La percheziţii, poliţiştii au găsit sume de bani, bijuterii şi două dispozitive de bruiaj. Cei doi bărbaţi, bănuiţi de faptele de furt calificat şi alte două femei bănuite de tăinuire şi favorizarea făptuitorului au fost de asemenea reţinuţi.

Sursă: Adevărul.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide