Preţuri fixe în iulie pentru Honda Civic Sedan şi Accord

Honda Trading România anunţă preţuri fixe în lei pentru modelele Honda Civic Sedan şi Accord în luna iulie, indiferent de evoluţia cursului valutar.

Preţuri fixe în iulie pentru Honda Civic Sedan şi Accord Preţuri fixe în iulie pentru Honda Civic Sedan şi Accord

Ovidiu Repanovici, Sales&Marketing Manager Honda TradingRomânia: "Pentru că urmează o perioadă de acomodare lanoile norme fiscale, ne-am gândit că cea mai bună soluţiepentru clienţii noştri este să păstrăm preţurile deachiziţie fixe în lei, cel puţin în luna iulie. Ştim cutoţii că variaţiile cursului valutar pot avea un impactsemnificativ asupra preţului final şi vrem să venim astfel înîntâmpinarea clienţilor noştri."
Astfel că cei care doresc să achiziţioneze în luna iulie unuldintre cele două modele beneficiază de un cost ce nu va fiafectat de condiţiile economice din piaţă, practicinvulnerabil la diferenţele semnificative de curs valutarînregistrate în ultima perioadă.

Honda Trading România continuă seria avantajelor oferiteclienţilor - pe lângă preţuri fixe, clienţii care aleg în aceastăperioadă unul dintre modelele Accord beneficiază de asemenea şi deun voucher de călătorie în valoare de 1000 euro,pentru o vacanţă de vis la volanul noului automobil.